Onze gezichten

WIE?
Mijn naam is Gerdo Oerlemans en ik ben sinds 2000 directeur van Pantomime.
Ik ben vader van twee zonen, Nick en Sem.
Samen met Carla, mijn partner, maar natuurlijk ook met Sandra, Sandratje, Wanda en Yolanda geef ik vorm aan Pantomime.

Wat?
Mijn insteek bij Pantomime is al jaren hetzelfde; mijn twee zonen zijn hiervoor het referentiepunt: Zoals ik het wil voor mijn kinderen zo wil ik het ook voor de kinderen bij Pantomime. Dat maakt dat je altijd op alle gebieden aan het streven bent naar het allerbeste!

Waar?
Je kunt me vinden bij De Schatjes en De Schurkjes en tussen de bedrijven door op kantoor.

 WIE?
Ik ben Carla Rooijakkers en werk sinds begin 1995 bij Pantomime wat toen net een jaar bestond. Ik ben de partner van Gerdo en moeder van onze twee zonen, Nick en Sem.

WAT?
Een oprecht goed gevoel hebben naar kinderen, dat zit "in" je, dat kunnen ze je op geen enkele opleiding leren. Voor mij is dat het allerbelangrijkste wat je kinderen kunt bieden en waar het moet beginnen bij iedere leidster. Kinderen voelen dat feilloos aan!

WAAR?
Ik ben te vinden bij De Schurkjes.

WIE?Sandra3030
Ik ben Sandra van de Westerlo en werk sinds 1996 bij Pantomime. Ik ben de gelukkige mama van Seth en Liz en ben getrouwd met Magiel. We wonen met zijn viertjes in Brandenvoort.

WAT?
Het belangrijkste in het werken met onze allerkleinsten vind ik rust en aandacht. Om van daaruit een sfeer te creëren waarin kinderen zich ontspannen kunnen voelen en hun ouders hun kinderen in vol vertrouwen bij ons achterlaten.

WAAR?
Waar ik te vinden ben? Bij De Schatjes natuurlijk!


wanda3096WIE?
Mijn naam is Wanda van Hout. Ik ben in 1997 als stagiaire begonnen bij Pantomime en nooit meer weggegaan. Inmiddels heb ik zelf ook twee kindjes. Ik woon samen met mijn partner en onze twee meiden, Loena en Nena in Helmond.

WAT?
Een geintje maken, samen lachen en lol hebben. Maar ook verdrietig kunnen en mogen zijn, tranen hoef je niet in te houden! Ik vind het super belangrijk dat kinderen zich vrij en spontaan durven te uiten.

WAAR?
Je ziet mij bij De Schatjes en De Schurkjes.


Yolanda2485WIE?
Mijn naam is Yolanda Claassen en sinds 1998 werk ik met veel plezier bij Pantomime. Ik ben de trotse mama van Phileine en Romeijn en woon samen met mijn partner in Stiphout.

WAT?
Ik wil de kinderen bij Pantomime graag meegeven dat het prima is zoals ze zijn. Als leidster moet je kunnen herkennen wat ieder kind nodig heeft en daarop kunnen inspelen. Ieder kindje moet zich geliefd voelen en ouders moeten hun kindje geliefd weten.

WAAR?
Ik ben het vaste gezicht van De Schurkjes, maar wip vaak even binnen bij De Schatjes zodat ik ook voor hen een bekend gezicht ben.